Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zemiakovo-rybacie tyčinky

26.10.2015 (39/2015) Príprava: 60 minút; Množstvo: 4 porcie
Zemiakovo-rybacie tyčinky
2 fotografie v galérii
Zemiakovo-rybacie tyčinky
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

5 zemiakov, 1 konzervu rybičiek v oleji, 1 hrnček ovsených vločiek, 3 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, hladkú múku a strúhanku na obalenie, olej na vyprážanie

POSTUP:

1. Zemiaky uvaríme v šupe, zlejeme, ošúpeme a postrúhame. Pridáme ryby aj s nálevom, vločky, 2 vajcia a korenie.

2. Masu dôkladne premiešame, osolíme a vytvarujeme tyčinky. Obalíme v múke, rozšľahanom vajci a v strúhanke.

3. Olej na vyprážanie rozpálime vo väčšom hrnci a tyčinky v ňom do zlatista vypražíme z oboch strán. Vyberieme, necháme odkvapkať na papierovej utierke a podávame so zeleninovým šalátom.

2 fotografie v galérii Zdroj: Dušan Křístek

© Ringier Axel Springer Slovakia, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×