Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zemiaková tortilla

22.10.2015 (38/2015) Príprava: 20 minút; Množstvo: 4 porcie
Zemiaková tortilla
2 fotografie v galérii
Zemiaková tortilla
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

4 zemiaky, 1 cibuľu, 5 vajec, 2 paradajky, soľ, mleté čierne korenie, olivový olej, čerstvú bazalku na ozdobenie

POSTUP:

1. Zemiaky ošúpeme, umyjeme, očistíme a nakrájame na plátky. Cibuľu ošúpeme a nakrájame na kolieska.

2. Na rozohriatom oleji na panvici s dvojitým dnom najskôr opečieme osolené a okorenené zemiaky do zlatožlta. Potom pridáme cibuľu a spolu krátko opečieme.

3. V miske rozšľaháme vajcia, osolíme, okoreníme a zalejeme nimi opečenú zmes na panvici. Všetko opečieme na miernom ohni do zlatista.

4. Pomocou veľkého taniera tortillu preklopíme a opečieme aj z druhej strany. Hotovú zemiakovú tortillu preložíme na tanier, nakrájame na menšie kúsky, ozdobíme nakrájanými paradajkami a bazalkou. 2 fotografie v galérii Zdroj: Dušan Křístek

© Ringier Axel Springer Slovakia, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×